Loading...
Over ons 2019-01-09T10:29:27+00:00

De Dakencentrale is op 8 februari 1999 gestart als V.O.F. door de heren Roy Tuin en John Kolner, beiden voor het ontstaan van De Dakencentrale al jarenlang actief op zowel theoretisch als praktisch uitvoerend gebied in de dakbedekkingen-branche.

De rechtsvorm is in 2000 veranderd in een B.V.
Na te zijn gestart als met z’n tweeën is de onderneming inmiddels doorgegroeid naar een bezetting van in totaal negen medewerkers.

In totaal zijn 4 ploegen dakdekkers beschikbaar voor het uitvoeren van dakbedekkingswerkzaamheden.

Visie
Bewust is gekozen voor het aantrekken van ervaren voorlieden die in combinatie met ervaren dakdekkers garant staan voor het aanbrengen van kwalitatief hoogwaardige dakbedekkingssystemen met een gegarandeerde levensverwachting van minimaal 10 jaar.

De theoretische kennis van de branche gevoegd bij de genoemde praktijkervaring maakt van De Dakencentrale B.V. een uitstekende partner voor zaken op daken.

Opdrachtgevers
Tot de klantenkring van de Dakencentrale bv behoren:

  • beleggingsmaatschappijen
  • aannemersbedrijven
  • woningbouwverenigingen
  • particuliere opdrachtgevers.

Formulierenstroom
De formulierenstroom welke door ons wordt gebruikt om de projecten goed te begeleiden bestaat uit: inspectierapporten, offertes, opdrachtbevestigingen, werkbrieven, garantieverklaringen en uiteindelijk onderhoudsovereenkomsten.

De Dakencentrale bv is toegetreden tot de brancheorganisatie VEBIDAK.

De Dakencentrale bv is door DERBIGUM Nederland  B.V. aangesteld als erkend leverancier en verwerker voor de DERBIGUM producten.